Jämför webbhotell

Vi har sammanställt en jämförelse av de främsta webbhotellen på marknaden. Med vårt jämförelseverktyg kan du jämföra vilket webbhotell som är billigast, vilka som ger bäst support och vilket webbhotell som passar bäst för er.

WebbhotellOneSimplyFS DataOderlandInleedMiss HostingLoopia
Pålitlighet 75 70 70 65 86 86 96
Funktioner 55 75 76 95 93 60 65
Användarvänlighet 86 85 90 95 74 75 65
Support 75 80 85 85 96 80 85
Pris 92 95 88 50 86 90 75
Instegspris19kr10kr84.50kr167kr19kr9kr80kr
Besök OneBesök SimplyBesök FS DataBesök OderlandBesök InleedBesök Miss HostingBesök Loopia

Hur har vi jämfört webbhotellen?

Vi har noga jämfört webbhotellen som listas och sammanställt får utvärdering för att du enklare ska hitta rätt i djungeln av webbhotell. Vi har fokuserat på en rad olika faktorer, där pris, support och prestanda är några av faktorerna. Vi vill göra valet så enkelt som möjligt för dig.

För att jämförelsen ska bli så rättvis som möjligt har vi registrerar konton hos de olika leverantörerna, använt oss av vanliga funktioner i kontrollpanelen, haft kontakt med supporten och såklart testat att publicera hemsidor. Det finns webbhotell som vi har utvärderat utan att lista här, då vi vill bespara dig det arbetet själv. Vi har alltså jämfört webbhotellen och sammanställt våra slutsatser åt dig.

Hur kan jag jämföra webbhotellen själv?

Med vårt jämförelseverktyg ovan kan du enkelt välja vilka webbhotell du vill se, sida vid sida. Klicka på knapparna ovanför själva tabellen för att välja eller avvälja ett webbhotell. Webbhotellet dyker då upp i listan.

Sammanfattningsvis har vi listat de absolut bästa webbhotellen. Vår egen slutsats är att ditt val beror mycket på dina behov och din budget. För många sajter passar Miss Hosting utmärkt. De är väldigt enkla att ha att göra med och har en bra support och ett överträffligt pris.

För den som är ute efter något mer robust kan vi rekommendera Inleed. De har en oerhört kunnig support och med deras servrar kommer du troligtvis inte bli missnöjd.

Oavsett vad du har för behov så finns det ett webbhotell som passar dig. Vi hoppas att vår jämförelse är till hjälp, om du ändå har svårt att välja så använd gärna vår tjänst för att välja webbhotell. Där får du själv fylla i dina önskemål och behov för att få ett skräddarsytt val.